Salarisadministratie

Dit moet u weten over payroll

Tegenwoordig is het als ondernemer belangrijk om uzelf te onderscheiden. Om dit te realiseren is het belangrijk dat u zich volledig kan focussen op het ondernemerschap. Echter is het bijhouden van de administratie en het regelen van de financiën binnen het bedrijf, ook een belangrijk punt voor u als ondernemer. Wij vertellen u er graag meer over.

Geen werkgeverrisico’s

Als u samenwerkt met een payrollorganisatie dan zijn er diverse punten waar u van kunt profiteren. Allereerst kunt u via een payroll organisatie de loonadministratie uitbesteden. Als u kiest voor payroll dan heeft u geen werkgeverrisico’s meer. Is er bijvoorbeeld een personeelslid ziek? Dan hoeft u diegene niet uit te betalen. Een payrollorganisatie doet dit voor u. Door samen te werken met een payroll organisatie heeft u dus een stuk meer vrijheid.

Payroll

Maximale flexibiliteit

Een ander punt waarom veel bedrijven kiezen voor payroll is de flexibiliteit waar u van profiteert. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u als werkgever maximaal maar 3 contracten in 2 jaar aan een medewerker kan aanbieden. Hierna moet u een werknemer vast aannemen. Wilt u echter meer flexibel zijn? Een samenwerking met een payrollorganisatie, zoals Payroll Select is dan een goed idee. Zo kunt u namelijk tot 5,5 jaar flexibele contracten aan de medewerker aanbieden.

Kosten

Natuurlijk zit er wel een prijskaartje verbonden aan het samenwerken met een payrollorganisatie. Met welke kosten u rekening moet houden? Wij raden u aan om een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig en snel via de website van Payroll Select. Vul uw gegevens in en u ontvangt op korte termijn een overzicht van de kosten. Let er wel op dat de uren die u nu bezig bent met de administratie en dergelijke zich uitbetalen via payroll.

salaris

Meer weten over payroll?

Denkt u dat een samenwerking aangaan met een payroll organisatie een goed idee is? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Payroll Select. Heeft u nog vragen? De medewerkers van deze partij staan voor u klaar en helpen u graag verder.