Geweldige accountant in Rotterdam

Wat ben ik blij met de hulp van de accountant Rotterdam. Als zzp’er van een klein bedrijfje ben ik altijd druk met de zaken te regelen. Natuurlijk vind ik het bijzonder leuk om een eigen bedrijf te hebben, maar heb mij er een beetje op verkeken wat er allemaal bij komt kijken. Nu helemaal sinds de zaken bijzonder goed lopen en ik veel zaken moet regelen omtrent de administratie. Dit is wel zo belangrijk om goed in orde te hebben, aangezien ik wel wil weten hoeveel inkomen en uitgaven er zijn.  

Alles weer overzichtelijk

Omdat ik bijna geen tijd had om mijn financiële zaken bij te houden heb ik hiervoor een accountant uit Rotterdam in handen genomen. JTM Partners hebben al jarenlange ervaring met het bijhouden van boekhouding, belastingaangiftes en zelfs voor salarisadministratie ben je hier aan het juiste adres. Zelf heb ik ervoor gekozen om mijn hele boekhouding door hun te laten verzorgen. Zo heb ik hier minder omkijken naar en weet ik zeker dat het goed bijgehouden wordt. Dit laatste was voor mij haast een onmogelijke taak geworden.

Tegenwoordig kan ik mij 100% inzetten voor mijn bedrijf, het financiële gedeelte wordt netjes bijgehouden door  JTM Partners. Voor mij is er een hele last van mijn schouders afgevallen.