Woekerpolis advocaat

Krijg het geld waar je recht op hebt met een woekerpolis advocaat

Het beleggen van een premie door een verzekeraar wordt vandaag de dag gezien als woekering. Deze manier van verzekeren werd tot en met 2008 vaak toegepast door verzekeraars wanneer er een hypotheek afbetaald moest worden of wanneer er voor een ander doel gespaard moest worden. Er werden echter altijd te veel kosten ingehouden, waardoor je verlies draaide. Ook nu nog komen deze praktijken geregeld voor. Wanneer je vermoedt dat jij hier de dupe van bent, kun je een woekerpolis advocaat inschakelen.

Recht

Voorkom dat het jou extra geld gaat kosten

Wanneer je denkt dat je een woekerpolis hebt of om er zeker van te zijn dat dergelijke praktijken niet uitgevoerd worden bij jouw verzekering is het verstandig om een woekerpolis advocaat in te schakelen. Het kan namelijk zijn dat jij in de truc van een ‘verliespolis’ bent getrapt, waardoor het je veel geld kan gaan kosten aan het einde van de premie. Er blijkt dan minder geld beschikbaar te zijn dan in eerste instantie wordt gesuggereerd, waardoor je alsnog in de financiële problemen komt. Een advocaat kan jou helpen om dit geld alsnog te ontvangen.

Woekerpolis advocaat

Geld terug aan de hand van een dossier

Een woekerpolis advocaat bekijkt de zaak grondig en legt hierbij een dossier aan. Hierbij worden alle bewijsstukken verzameld en aan de hand daarvan een uitspraak gedaan. Een advocaat kan jou op dat moment adviseren en daarbij ook helpen om de schade terug te vorderen. Je hebt immers recht op de kosten die bij het afsluiten van een zogenoemde een verliespolis verzwegen zijn. Op deze manier heb je toch het geld dat jij hebt gespaard en kun je al jouw schulden aflossen.