De incassobureau kosten

Iedereen die een eigen bedrijf heeft weet dat de incassobureau kosten hoog op kunnen lopen. Vooral wanneer iemand het traject in gaat, de onkosten hiervan kunnen dan aardig oplopen. Een goed debiteurenbeheer kan voorkomen dat klanten niet of niet op tijd betalen. Hierdoor loop je de kans dat je veel geld kan besparen. Vaak is het ook zo dat wanneer een debiteur een brief met verzoek tot betaling op de deurmat vindt deze vaak op de kast beland. Maar als er een brief met het logo van een debiteurenbeheerder op de mat ligt, is het een heel ander verhaal. Meestal worden de rekeningen dan wel binnen een paar dagen betaald.  

Veel mogelijkheden

Onze incassobureau kosten zijn een stuk gedaald, sinds wij de hulp van Debicasso Control hebben ingeschakeld. In het begin hadden wij de hulp ingeroepen voor een eenmalige actie. Maar toen wij in de gaten hadden dat dit veel effect had hebben wij meteen onze volledige debiteurenadministratie  uit handen gegeven. Op deze manier hoeven wij ons niet meer druk te maken over onbetaalde rekeningen en weten wij zeker dat alles netjes en professioneel wordt afgehandeld. 

Wil je ook besparen op de kosten, neem dan contact op met Debicasso Control en wie weet kunnen ook zij heel veel voor je betekenen.