kredietrapport

Kleine bedragen maar grote zorgen?

Misschien heb je door omstandigheden aan het eind van je geld nog wat maand over. Dan is het goed mogelijk om een klein bedrag te lenen zodat je weer even uit de problemen bent. Helaas zijn er veel bedrijven die beweren dat je de perfecte lening voor jou hebben, waardoor jij door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig biedt de website kleinbedraglenen.nl jou een handig overzicht van de verschillende mogelijkheden zodat je alle relevante informatie op een rijtje hebt.

 

Als je bijvoorbeeld hals over kop geld nodig hebt om absoluut noodzakelijke middelen te laten repareren, zoals een auto of wasmachine, kan snel 1000 euro lenen je snel een zetje in de goede richting geven. Op deze manier hoef je niet enkele dagen of weken zonder te doen, terwijl je wacht op je volgende loonstrook. Dit bedrag kun je op verschillende termijnen en met verschillende voorwaarden ontvangen, afhankelijk van wat voor lening je kiest. Zo kun je kiezen voor een mini lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

 

Minilening

Omdat er uiteenlopende redenen zijn waarom je wat extra geld nodig hebt, zijn er verschillende soorten leningen zodat er voor iedereen wel een goede lening beschikbaar is. Voor kleine hoeveelheden kun je een minilening aanvragen om je uit de brand te helpen. De procedure om een dergelijk flitskrediet aan te vragen kost weinig moeite en kun je online uitvoeren. Als je alles goed hebt ingevuld ontvang je het geld al binnen één werkdag. Zorg dus wel dat je geen vakken vergeet in te vullen of gegevens niet volledig en correct invult, want dan kan het langer duren tot je het broodnodige geld tot je beschikking hebt.

 

Voordelen

Een minilening biedt verschillende voordelen. Door de korte looptijd zit je niet jarenlang vast aan hogere maandlasten. Een minilening heeft u weer afbetaald binnen enkele weken of misschien twee maanden. Bovendien is het bedrag snel beschikbaar en hoef je zowel jezelf als degene die op jouw geld wacht niet te laten wachten. Je kunt het aanvragen vanaf je telefoon, tablet of computer en hoeft dus niet eens de deur uit. Daarnaast is de rente die je over dit bedrag betaalt niet zo hoog als bij andere leningen, simpelweg omdat het bedrag lager is en de looptijd korter. Mocht je niet in staat zijn het bedrag op tijd terug te betalen, dan zullen de kosten uiteraard wel hoger uitvallen.

 

Voorwaarden

Natuurlijk zitten er ook voorwaarden verbonden aan het aanvragen van een minilening. Zo moet u woonachtig zijn in Nederland, de Nederlandse nationaliteit hebben en tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Daarnaast heb je geen uitkering en ben je geen uitzendkracht of zzp’er. Tot slot heb je voor sommige minileningen een BKR registratie of bewijs van inkomen nodig, waardoor je de bank of kredietverstrekker inzicht geeft in jouw financiële verleden of huidige financiële situatie.