Invoice factoring

Invoice factoring

invoice factoringOnlangs heb ik invoice factoring bij Finqle ontdekt en hier ben ik enorm enthousiast over. Als beginnend ondernemer komt er veel op je af en dan is het wel fijn als je facturatie in ieder geval al op orde is. Bij dit bedrijf hoef je nergens meer naar om te kijken. Je dient je verkoopfacturen in en zij zorgen ervoor dat deze binnen 24 uur worden uitbetaald. Ook verzorgen zij het debiteurenbeheer en nemen zij het kredietrisico over. Ik kan deze dienst echt van harte aanraden aan iedere ZZP’er of aan kleinere bedrijven. Finqle is namelijk heel flexibel in de eisen die worden gesteld aan klanten. Neem maar eens een kijkje op de website en ontdek het zelf.

Flexibele dienstverlening voor starters

Invoice factoring wordt ook wel American factoring genoemd en is echt een uitkomst voor kleinere bedrijven of ZZP’ers. Dit komt omdat er bijvoorbeeld geen eisen worden gesteld betreffende het aantal debiteuren of het aantal facturen. Ook geldt er geen minimale factuurwaarde en kun je financieren op debiteurenniveau. Zo hoef je geen kosten te maken op je gehele portfolio. Dit is bij de meeste banken wel het geval en hiermee bespaar je een hoop geld. Finqle neemt jouw zorgen compleet uit handen en is erg flexibel. Ook heb je altijd één vast contactpersoon waar je altijd terecht kunt met je vragen. 

Invoice factoringAlles online geregeld

Ik maak nu een aantal maanden gebruik van invoice factoring en het bevalt me enorm goed. Je kunt jouw zaken altijd heel gemakkelijk inzien dankzij een online platform. Hier kun je heel eenvoudig debiteuren aanmelden, facturen uploaden en de status van je facturen inzien. Ook kun je vanaf hier communiceren met je accountmanager. Daarnaast vind je hier ook de afrekennota’s die worden gemaakt na het kopen van je facturen en deze kun je makkelijk downloaden en exporteren naar je eigen boekhouding. Kortom, ik kan deze vorm van facturen echt aanraden. Het scheelt mij een hoop tijd en energie!