beheerd beleggen

Inzichtelijk beheerd beleggen

Wanneer jij een persoon bent die graag verstandig en inzichtelijk beheerd beleggen wilt, dan ben je bij VACbekwaam aan het juiste adres. Iedereen die zich bezig houdt met aandelen en beleggingen weet dat hier een groot risico aan zit. Om dit risico tot een minimum te beperken is het verstandig om hiervoor een vakkundig persoon aan te zetten. Allereerst om uit te zoeken in welk beleggingsfonds je het beste jouw geld kan inzetten, maar ook om te kijken of de beheerder van dit fonds wel alles goed in beheer heeft. beheerd beleggen

Een juiste fonds kiezen

Zo kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld op groen te investeren. Denk hierbij aan groene energie. Een VACbekwaam medewerker geeft jou een helder inzicht in jouw huidige beleggingen. Hierin wordt de aandacht gegeven aan de risico’s, de rendementen en de reeds gemaakte kosten en de beleggingsdoeleinden van het bedrijf waar je mee in zee bent gegaan. 

Voor ons bedrijf was het een zeer goede stap om er vakbekwame mensen bij te betrekken. Het heeft ons bijzonder goed geholpen met het kiezen van de juiste beleggingen. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat het begeleid of beheerd beleggen een goede investering is, zowel letterlijk als figuurlijk.