Auto verkopen particulier geeft veel mensen stress

Wanneer men van plan is om een nieuwe of andere tweedehands auto te gaan kopen, wordt er over het algemeen gekozen voor het inruilen van de oude auto. Toch is dit vaak niet de meest voordelige oplossing, ook dit weet men. Maar steeds minder mensen hebben zin om hun auto verkopen particulier zelf te regelen. Niet alleen de tijd die ze daarmee kwijt zijn maar ook het ontvangen van vreemde mensen aan de deur en het beantwoorden van technische vragen houdt ze tegen. Maar als er nu een manier is om je auto particulier te verkopen zonder dat je hier werk aan hebt en terwijl je toch een hogere prijs voor je auto ontvangt, kies je dan nog steeds voor de gemakkelijkste weg, het inruilen van je tweedehands auto bij de dealer waar je jouw nieuwe auto koopt?

Via Bynco de auto verkopen particulier zonder rompslomp

Bynco is een online platform die kwalitatief goede tweedehands auto’s verkoopt. Naast deze dienst hebben ze sinds kort ook een auto verkopen particulier dienst. Jij als particulier kunt dus via het platform van Bynco jouw auto aanbieden. Dit werkt heel eenvoudig. Jij stuurt je kenteken en kilometerstand naar Bynco, zij doen een waardebepaling en sturen een inspecteur langs. Deze inspecteur maakt ook direct foto’s van je auto.  Nadat de prijs bekend is en jij bent hiermee akkoord, dan wordt er een advertentie opgesteld en gaat jouw auto de website op. Wanneer zich een kopende partij gemeld heeft, dan regel jij verder de koop. Je hebt dus geen last van vreemde en handelaren aan de deur, ook niet van afdingen en proefritjes maken. De prijs staat vast. Je kunt met de kopende partij thuis afspreken of bij één van de 750 kentekenloketten in Nederland.

Wat kost het om mijn auto particulier te verkopen via Bynco

De inspectie kost 150 euro. Wanneer je auto verkocht is betaal je als bemiddelingskosten 250 euro. Alle overige verdiensten zijn voor jou. Omdat Bynco jouw auto vele malen duurder verkoopt dan dat je dit zelfs zou kunnen, omdat er garanties worden afgegeven verdien je deze kosten eenvoudig terug.