Business concept with calculator, glasses, money and documents

Peaks beleggen

Beleggen met Peaks is een makkelijke manier om te beginnen met investeren van je geld. Peaks biedt de optie om te beleggen met je wisselgeld. Dit wisselgeld wordt ingehouden en maandelijks afgeschreven van je bankrekening. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het beleggen. Je begint met het aanmaken van een account. Hierbij kies je een van de 4 portfolio’s. Van mild tot en met heet hierbij is heet bijna volledig bestaand uit aandelen en heel weinig obligaties. Mild bestaat bijna helemaal uit obligaties en heel weinig aandelen. Hierdoor kan je kiezen hoeveel risico je wilt nemen met je belegging. Het kiezen van een heet pakket kan op de lange termijn meer rendement opleveren. Het is een simpele manier van beleggen omdat Peaks de fondsen voor je uitkiest.

Peaks beleggen wat levert het op

Het beleggen met Peaks is relatief goedkoop. De eerste 3 maanden zijn gratis. Daarna betaal je per maand 1 euro aan kosten. Als je zelf gaat beleggen met bijvoorbeeld BinckBank betaal je drie euro vijftig per maand. Dus in dat opzicht is beleggen met Peaks gemakkelijk en goedkoop. Je hoeft zelf niks te doen voor het opzij zetten van het geld. Je hoeft geen aandelen kenner te zijn om te weten welke aandelen er nu interessant zijn om te kopen. Het wordt allemaal voor je gedaan. Zo hou je tijd en dus ook geld over om weer te investeren. Investeringsadviseur heeft een uitgebreid review geschreven over Peaks beleggen. Hierin bespreken we uitgebreid wat je allemaal kan met Peaks.

Investeringsadviseur

Investeringsadviseur is een website waar je uitleg vindt over beleggen online, investeren en meer. We posten elke week artikelen over de wereld van aandelen geld en crypto. Ons team is altijd op zoek naar nieuws en de laatste ontwikkelingen in de economische wereld. Dus bezoek vandaag nog de website van Investeringsadviseur voor alle tips en nieuws artikelen.