zwarte sneakers sale

Wil je geld besparen op nieuwe sneakers? ZOO Footwear heeft zwarte sneakers voor dames

Vrouwen kunnen niet genoeg schoenen hebben in hun schoenenkast, maar dat kost meestal wel wat, vind je ook niet? Of het nu laarzen, espadrilles, hakken of sneakers zijn. Je moet iets te kiezen hebben, zodat je schoenen altijd matchen met je outfits. Op dit moment ben je op zoek naar sneakers. ZOO Footwear heeft zwarte sneakers voor dames. In dit artikel lees je er veel meer over. Direct alle sneakers voor dames bekijken? Dat kan natuurlijk ook. 

ZOO Footwear heeft zwarte sneakers voor dames

Het schoenenmerk ZOO Footwear heeft verschillende schoenen voor dames: 

  • Outdoor laarzen
  • Huisschoenen
  • Sneakers

Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen: ZOO Footwear heeft zwarte sneakers voor dames. Het model heet ANGIE en is een hoog model. Deze hoge sneaker is namelijk 13 centimeter hoog. Super hip dus! Er zijn twee zwarte sneakers: een die praktisch helemaal zwart is en een met witte zolen en andere witte details. De sneaker met witte details heeft een sportieve uitstraling, de praktisch zwarte sneaker is ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de beveiliging werk. In de beveiliging moet je namelijk meestal met zwarte schoenen aan werken. Maar ze zijn ook gewoon leuk om te dragen in je vrije tijd. 

Direct alle sneakers voor dames bekijken kan op de website van ZOO Footwear. Je zult zien dat je niet alleen zwarte sneakers kunt bestellen. Dit model komt ook in de kleuren wit, bruin, geel, rood, fuchsia en blauw. Zo kun je gemakkelijk kiezen voor een kleur die past bij jouw look. Blauw staat geweldig bij andere blauwtinten, maar ook onder zwart, wit of grijs. De fuchsia schoen is weer geweldig in combinatie met andere felle kleuren, of neutraal wit. De felle kleuren zijn voor de lefhebbers. Maar de neutrale kleuren zijn net zo leuk hoor. 

Als je een sneaker op deze website koopt, dan koop je niet alleen een sneaker, maar ook een wandelschoen. De schoenen zijn namelijk ook perfect om je hond mee uit te laten. Het geïmpregneerde leer laat geen druppel water door. De veters trouwens ook niet. Daarnaast zijn de schoenen uitgevoerd met lange veters, dus je verstelt de schoen makkelijk naar jouw voet. Super handig!

Direct alle sneakers voor dames bekijken

Ben je overtuigd en wil je een van de sneakers van ZOO Footwear? Klik hier om direct alle sneakers voor dames te bekijken. Op de website zie je de verschillende kleuren naast elkaar opgesomd. Klik vervolgens op de kleur die jou aanspreekt. Nu kom je op een pagina terecht waar je de specificaties van de schoenen kunt lezen. Ook zie je staan dat wanneer je een bestelling doet boven € 150,-, de bezorging gratis is. Bestel je vandaag? Dan is 24 uur later de bestelling verstuurd. Je hebt de schoenen dus snel in huis, als de bezorgdienst meewerkt. 

Twijfel je nog of je wel sneakers wilt? Je kunt natuurlijk ook je collectie laarzen aanvullen. Wat vind je van een leuk enkellaarsje? Of een laars met een lekker hoge schacht, om je benen warm te houden in de winter. Neus rond op de website en ontdek welke schoen of laars het beste bij jou past.